Grädda i ugnen i ca 25-30 minuter tills innertemperaturen är strax under 60 grader. Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit
Krydda kycklingen vidare med gurkmeja, cayennepeppar, timjan och lite olivolja. Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar
Slurp. Och hur man panerar man fisk. Torsdag - Fiskfärs till biffar och burgare. Ställ in i ugnen i 175 grader i ca 8-15 minuter, tills innertemperaturen är ca 56 grader
En ny favorit bland kokböckerna är Jamie Olivers "Mat för hela året". Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka
I veckan som var fick min lergyta komma fram ur gömmorna. Ps, vill egentligen inte ha den här texten centrerad, men datorn vill mig illa i dag och jag får andas och räkna till 10. Temperaturen inne vid benet ska vara minst 82 grader
När kycklingen är klar så tar du den ur grytan och silar ner vätskan från crockpotten i en gryta. Annars har det mest stormat hela långa dagen, regn och sol om vartannat, men så har det nog sett på de flesta håll i landet, eller
Fördela vitlöken och örterna runt hela rotsellerin, banka in lätt. Såg ett matprogram med Jamie Oliver härom dagen, då han tillagade en hel rotselleri i ugn
Ta fram en stor ugnsplåt och lägg i laxsidan och salta hela laxen. 1 burk rom. Ta fram en skål och blanda ihop creme fraiche, 1 burk rom, hackad färsk dill,1 hackad lök, 1/5 pressad citron och krydda med salt och citronpeppar. 1 burk rom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.