Dessa sojafärsbiffar blir saftiga och smakrika – lite falafelliknande – men fortfarande milda ochbarnvänliga, och funkar utmärkt att servera med t ex pasta (som mina barn älskar), eller med en grönsallad eller ugnsrostade grönsaker, paprikaröra (ajvar relish) och gärna en hemgjord tsatsiki
Samma sak är det med grönsakerna, man tar vad man har helt enkelt och inte ens den mest kräsne grönsaksvägraren brukar säga något hos oss utan äter med god aptit, för grönsakerna syns ju inte
Ochbarn har stor inkännande förmåga för var de vill ha och vad som är bra för dem, men jag tycker det är supersvårt när reklamen frestar med godis, fredagsmys och de dignande godishyllorna vid kassan i affären
Vår Linus är iväg på datakväll med några killar från klassen och ska sova över. börjar komma i den åldern nu när det är roligare att vara med kompisar än hemma med sina mossiga föräldrar
Med smak av jordgubbar och fläder och lite banan…. Mmm, ganska bra med mulna dagar ibland. ) Att kunna vara inne utan att ha dåligt samvete för att solen skiner ute
Toppa med löjrom Sprinkla över hackad lök och gräslök. Det ryktas om att man måste ha kontakter i Japan som skickar den till Sverige, men småflaskor med pressad juice säljs på t ex Japanska Torget
Det gör vi dels genom att själva vara så bra förebilder som vi kan dels vara aktiva med att tillsammans med våra barnoch unga hitta hälsosamma, goda och uppskattade maträtter och mellanmål
Servera med morots- och russinsalladen. Blanda hälften av morötterna med russin i en skål. Skala morötterna och riv dem på den grova sidan av ett rivjärn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.