Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sistatinadkycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst godakycklinggryta
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindrebitar
Nu är det helg igen och idag har vivarit på invigningen av grillmässani Kungsträdgården som vi var inbjudnatill och det var roligt även fast det ösregnade
Enda ändringarna jag gjorde till receptet var att baka bottnen, jag tycker den blirgodast så, och att strunta ipassionsfrukten, men det var av lathet, de hade nämligeningai den närmsta mataffären
Baka degen precis som när du gör en vanlig bulldeg. Blanda torrjästen med övriga torra ingredienser. Blanda ihop degvätskan med det torra ingredienserna och ta sisti äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.