Kvinnorna ringer upp ett nummeroch en liten flicka svarar. Här kommer en liten kort text om något helt annat än recept, men något som är tusen gånger viktigare
Häll över äggstanningen och hyvla över smöret. 11 citron, finrivet skal och saften av halva. 120 g smör1 Skala och halvera potatisen och koka tillsammans med hel fänkål i saltat vatten, ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. 2 Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. 3 Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
Ringla över marinaden och massera lite extra runt kycklingbitarna. Använd en vass kniv eller kraftig hushållssax och ta bortgump och ryggrad genom två snitt på varsin sida ryggraden
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt och fänkålsfrön. Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
Annars behövs litemer vätska. Mixa liteoch häll sedan i havremjölken. Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem
Kostymernaoch sceneriet var fantastiska och musiken är ju i en klass för sig. Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen i melodierna passar bättre till originalspråket, men jag tycker också att de två tidigare artisterna som jag sett spela rollen somfantomen gjorde det lite bättre
Mer att se fram emot. Det är Sofia och Anna som tillsammans planerar och fixar och don. Verkligt god till grillat, passar perfekt både till kött och kyckling
Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Idag vill jag också passa på att sprida litemer information om Kostfonden. Läs mer här hur du också kan bidra och på samma gång ha chansen att vinna någon av Ann Fernholms mycket intressanta böcker Ett sötare blod och Det sötaste vi har
Anders Öhman höll dessutom en superrolig och intressant workshop om smaker, aromeroch konsistenser som alla bidrar till olika mat- och dryckupplevelser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.