Recept på goda blåbärsbars med citron kardemumma ochlite vårspatt. Fick riktig vårspatt efter jobb och formligen sprang ner till havet med kameraväskan över axeln, musik i lurarna och lust i kroppen
Idag var det vårröjning i trädgården och där stod dom igen – nässlorna – ett riktigt hatobjekt. Spola de kokta nässlorna i kallt vatten i durkslag, krama ur dem och hacka dem grovt
Blanda ingredienserna, ta mer florsocker om tunn ochlite extra vatten eller kaffe om tjock. ) år i måndags gjorde jag en lite annorlunda present-inslagning för ett presentkort, fick idén från en tjej på instagram, @perfectisbooring
Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen i melodierna passar bättre till originalspråket, men jag tycker också att de två tidigare artisterna som jag sett spela rollen som fantomen gjorde det lite bättre
) Bombay Takeaway, en bok av journalisten Malin Mendel Westberg där hon på ett intressant och lättsamt sätt väver samman Indiens utveckling, som tycks gå i en rasande fart, med politik och intervjuer från olika samhällsklasser, där deras matkultur på ett eller annat sätt förenar dem
Recept på lättbakade saffransrutor med grädde och lingon ochlite annan julkaksinpiration. Har varit lite skralt med det den senaste tiden, men känner inspirationen sippra fram så här mellan rader och bildframställning
Tidigare på dagen hade jag tagit en promenad till Vällingby och köpt ett lammrack i köttbutiken i lilla saluhallen där (men var har ostbutiken tagit vägen
Servera med råris och ringla lite olivolja över maten. Stek lövbiff i lite sesamolja. Jag har "turen" att ha ett väldigt flexibelt jobb och jag har lagt mitt schema så att jag kan åka hem på mina luncher i och med att vi måste hem och gå ut med hundarna
Så otroligt gott. Första gången jag smakade det var på Melker Anderssons restaurang Grill i Stockholm, då som basen i en liten förrättshamburgare…jag blev helt såld
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.