Har redan börjat tänka till kring sonens student nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
På fredagskvällen unnade vi oss en lite fräsch efterrätt utan sötning. Jag bara mixade rysk yoghurt med frysta hallon och såg till att röra runt några gånger när den stod i frysen, så blir det en härlig konsistens
Söta eventuellt lite grann om du tycker det smakar för surt, beroende på vilka bär du använder. Bilder på mitt energigodisrecept från Healthy Clean Lifestyle Foto Tine Worén…
Tillsättlite olivolja och rör runt, ev extra oregano. skalet från en citron. Till detta blev det grillad sparris, tzatziki, en basilikamajonäs och färskpotatissallad med fetaost
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Saganaki uppkom från den enportionsstekpanna som rätten tillagas i. Saganaki tycker jag låter mer japansk än grekisk som rätten ursprungligen härstammar ifrån
Ja, nu känns det som att livet har återgått till det lite mer "vanliga" när väckarklockan ringer på morgonen, frukosten intas i en hast för att vi låg och drog oss lite väl länge, cyklarna rullar åt vars ett håll på väg till jobb och hemma igen är det tvättstugan som gäller
Jag vispade också kylskåpskall kokoskräm till en fluffig grädde med lite vanilj i. Jag funderar lite på att fortsätta på den banan, att se mejerier lite som godis
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.