Vi köpte dem i en sådan där lite mysbutik som hade mat från världens alla hörn och en disk full med massa inlagda oliver, röror och fetaost som man kunde köpa i "lösvikt"
För att lasagnen skulle bli glutenfri använde jag Sempers lasagneplattor och istället för en bechamel så kokade jag upp 3dl grädde när den fått en lite tjockare konsistens så la jag i 2dl grovriven parmesan och lät osten smälta. Sen varvade jag allt som vanligt och avslutade med mer parmesan på toppen, gräddade det hela i ugnen på 225grader i 40 minuter. Jag fick lägga på folie redan efter 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början Sen njut av en väldigt god middag. 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början
Uttrycket ”man tager vad man haver” är tillskrivet Warg, men förekommer inte i hennes verk. Så till middag idag blev det något som lagades i ugn och hade en lite rökt smak… supergott
Tillsätt lite vatten om det skulle behövas. Ringla lite olivolja över varje tallrik. Mixa 2/3 av de vita bönorna tillsammans med lite vatten och häll i soppan
På bloggen Tessan bakar finns massor med gott. När jag hittade hallonbiskvierna ramlade jag även över centerkakorna som jag också sett i Facebookgruppen Kakburken
Midsommarcupcakes - banan- & vaniljmuffins med vaniljfrosting och färska jordgubbar. En utav tre doptårtor, med fyllning av blåbär/hallon blandat med marsapulveroch vitchokladfluff
Just nu är det ganska härligt väder, får se om det håller i sig eller om det kommer en massa snö. Vi hade också hjälp av Millian och Milton, nu är det lite jobbigare för Milton som inte har lärt sig att gå än… så han fick sitta största delen i vagnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.