Äggprotein kommer från äggvita och är ett bra alternativ för de som är mjölkallergiker. Det är jättegott att baka proteinbrownies med (chokladsmak) men smakar litesom gräs om det är naturellt
Smält chokladen i mikro eller i en liten kastrull på låg värme. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en skål och rör ner det i smeten lite i taget
Blanda samman kokosmjöl, sukrin, proteinpulver, mandelsmör, kanel, vaniljpulver och finriven kokos och späd ut med lite vatten åt gången tills det blivit en fast och formbar deg
Detta blev verkligen hur gott som helst och så ser de dessutomlite roliga ut med de olika färgerna. Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vitachoklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
En perfekt varm dryck som passar utmärkt en ruggig höstdag. En kaffedrink med vitchoklad. Värm mjölken och den hackade chokladen i en kastrull på medelvärme
Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vitchokladkrämsom jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Storlek beror på lite hur pass hög du vill att fudgen skall vara. Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Smält chokladen i vattenbad eller i micro, rör om då och då. Min syster bidrog med denna fräscha och goda glasstårtan till nyårskalaset och eftersom receptet efterfrågades så kommer det här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.