I salladen har jag också använt svartabelugalinser – fasta och snygga linser som mättar bra. Toppa med camembert i småbitar och de kokta belugalinserna
Smaksätt med salt, peppar. Servera med balsamvinäger. 2 dl svartabelugalinser. Tvätta och skär potatisen i större tärningar, blanda med olja och salt på en plåt med bakplåtspapper och rosta tills den är mjuk och fått färg, ca 25-30 minuter. 2 dl svartabelugalinser
Vi skapade denna syrlig linssalladmed massor av fibrer, protein, läckra grönsaker med ett högt innehåll av den viktiga mineralen järn, som många av oss får i sig för lite i vår dagliga kost
Tillsätt persiljan och smaka av med salt och peppar. Den svarta goda trumpetsvampen. I år har jag haft lyckan att hitta den här delikatessen vid två tillfällen och det tillhör inte till vanligheterna där jag bor
Just nu spenderar vi några helt underbara veckor på landet, med sol, bad, vila, god mat & dryck. Vi plockade svarta vinbär häromdagen & hon berättade så stolt att hon kunde det för det hade de minsann gjort på dagis
Smaka av med salt, spiskummin och cayennepeppar. Stek lök och vitlök i en stekpanna i några minuter, tillsätt svarta bönor och finhackad jalapeno och stek lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.