Detta bröd har jag smaksatt medajvarrelish, oliver och rosmarin för att ge det lite extra smak. De långa jästidernabidrar också med massor av smak och finkonsistens
Strimlavitkålen, skala och riv moroten. Blanda ihop resterande och rör ner vitkål och morot. 400-500 g vitkål. 2 dl crème fraiche. 1-2 msk sweet chilisås
hackad persilja. Blanda alla ingridienser och smaka av med salt och peppar 4 dl rivenvitkål. 2 dl grovt rivna morötter. 2 dl turkisk jogurt. 1/2 tsk vitlöks pulver
Pulled pork som fått stå i ugnen hela natten och riktigt gotta tillsig, serverat med hemkokt tomat- och chilisås, hickory, riven ost, grönsallad med avocado och så den här krämigalitesötsyrligacoleslawen på rödkål och äpple
Strimla kålen fint och riv äpplet grovt. Blanda ihop alla ingredienser. Servera som tillbehörtill Brännande, spännande kyckling som finns bland mina recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.