Lingonrulle Trimma eventuellt kanterna på lingonrullen och dekorera med färska lingon och lingonris. rumsvarmt smör Svt
LingonrulleLingonrulleDu behöver. Rulltårtsbotten. 3 ägg. 1 1/2 dl strösocker. 2 dl vetemjöl. 1 tsk mald ingefära. 2 tsk mald kanel COOKED
Lingonrulle 8-10 bitar. 1. Vispa ägg och socker pösigt, vänd ner bakpulvret, kanel och mjöl. 2. Tillsätt grädden och rör till en jämn smet Tasteline
Lingonrulle 12 bitar. 1. Vispa ägg och socker riktigt poröst. 2. Blanda mjöl och bakpulver, vänd försiktigt ned det i smeten Tasteline
Kryddig lingonrulle Ugnstemp. 250°C, varmluft 200°C. 1. Vispa ägg och socker pösigt. 2. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och kryddor Tasteline
Lingonrulle Vispa ägg och socker poröst. Bland mjöl, bakpulver och kryddor. Sikta ner detta i smetan och blanda försiktigt Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.