Nu sitter jag här på Arlas pressfrukost och äter ett coolt ägg tillagat av Victor Westerlind. Varje år lanserar Arla en årets gourmet-crème fraiche i samarbete med vinnaren av förra Årets kock
Klas Lindbergs Vinnande VarmrättBiff1,4 kg putsad utskuren biff1 msk purjolöksaska (kommer nedan)1 tsk rostade och krossade gula senapsfrön2 tsk rostade och krossade fänkålsfrönsalt o svartpeppar50 g tärnad kappa från köttetsmör10 kvistar backtimjan2 krossade vitlöksklyftorStycka biffen i sju bitar och bind upp med snöre
Husmor på work-shop med Klas LindbergHusmor och de övriga Årets Kock-bloggarna 2012 var på en uppskattad work-shop med Klas Lindberg efter hemkomsten från vinnarresan till Japan
Här är recepten du inte vill vara utan i jul. Det är inte speciellt svårt att göra egen och din hemgjorda julmust kommer garanterat bli en snackis vid julbordet
Med lite smak av kola och choklad. Smaskiga till en kopp kaffe. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Foto. Elisabeth Lindberg. Det här med friterat är inte något jag längtar efter eller gör särskilt ofta. Men när jag läste det här receptet i Allt om Mats grillspecial 2011 såg det läckert ut
Middagen med mamma och pappa fortsatte i Klas Lindberg & Klas Lindbergs spår med bakad torskrygg. Vi köpte den färsk på Whole Foods och slängde in den i ugnen på låg värme under tiden som vi kokade potatis och morötter, gjorde brynt smörhollandaise med gräslök i och kokte lite glasört
Över 1 800 matintresserade, press, eliten av kockar och annat branschfolk invaderade Stockholms nya konferenscentrum , Stockholm Waterfront, onsdagen 25 januari, för att begå den 29
Nötterna rostade jag på Klas Lindbergs vis, i ugnen. Mitt första försök att göra 63-graders ägg gick inte så bra eftersom jag försökte multitaska och inte passade spisen hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.