De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
När jag först antog utmaningen att baka fika som var glutenfritt, fritt från spannmål, sockerfritt, äggfritt, nötfritt och mejerifritt känndes det nästan omöjligt att lyckas få ihop något gott fika – vilket gjorde det ännu mer roligt och inspirerande
Strö över osten och ha på timjan, linda sedan in filéerna i parmaskinkan. Lägg kycklingfiléerna mellan plastfolie och banka ut dem tills de är lagom tunna
Baconlindad avokado är ett lätt snacks med massa smak och textur, krispigt och mjukt på samma gång. Morotssoppa med apelsin, garam masala och naankrutonger, fisktacos med lime, mangosalsa och guacamole, hamburgare på högrevsfärs med ädelost, päron och bacon, Kyckling i röd pestosås
Ädelostfylld laxfilé lindad med bacon. Blanda samman crème fraiche och ädelost, salta och peppra. Skär en skåra i varje laxfilé, salta med Jamies salt och fyll skåran med kräm
Ingredients900 gr Torskrygg (6 jämnstora bitar)6 skivor Prosciutto1 st Citron ( i 6 st klyftor) 1 dm Purjolök (strimlad)4 dl Grädde3 msk Fiskfond1,5 msk Tomatpuré2 -4 msk Färskriven pepparrot lite efter smak0,5 dl Färsk hackad dill 900 gr Potatis (klyftad)500 gr Morötter (skivor ca 2 cm)RapsoljaMethodStep 1Sätt ugnen på 200°Step 2Lägg potatisen och morötterna på en plåt med lite olja och salt, och ställ in i varm ugn i ca 40 minuter. Step 3Salta och peppra torsken ochlinda prosciutton runt, lägg sedan paketen i en ugnsform med lite rum mellan. Step 4Häll upp grädden i en bunke och blanda med tomatpurén, fiskfond, dill och pepparrotenStep 5Häll gräddblandningen runt fisken, lägg en citronklyfta på varje portion och strö purjolöken över. Step 6Ställ in i ugnen under plåten med potatis och morötterna när det återstår 20 minuter Step 7När potatisen är klar och har fått färg ta ut allt och lägg upp snyggt, toppa torsken med lite små dillvippor. 6Ställ in i ugnen under plåten med potatis och morötterna när det återstår
Finfördela jästen i en bunke innan du tillsätter fingervarmt vatten och sedan olivoljan och saltet. Häll vätskan över jästen och rör tills allt har löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.