Här finns den engelska utgåvan att förbeställa på Amazon. Populärt pizzarecept. Idag får du ett av mina populäraste recept i repris, kanske en ny favorit till fredagsmyset
Receptet kommer från höstnumret av tidningen Gourmet som i den utgåvan hade Englands-tema, och ni kommer säkert att känna vissa brittiska vibbar när ni smakar grytan
I lördagens utgåva av Helsingborgs Dagblad fanns ett recept som jag föll för direkt. Det är en utmaning att laga mat på endast två (slöa) kokplattor nu under köksrenoveringen
Havreflarn (en halv sats)från pålitliga Kakboken av Allt om Mat, min utgåva från 1981 75 g smör 1 dl socker 1 dl havregryn 1 dl vetemjöl 2 krm bakpulver 2 msk kaffegrädde (fick bli 1 msk grädde och 1 msk mjölk) 2 msk ljus sirap
Här finns nu den engelska utgåvan att förhandsbeställa på Amazon. Njutbara pepparkakor. Idag får du ett av mina populäraste kakrecept i en omarbetad upplaga med mer kryddor, lagom till det första adventsfikat
Helt otroligt vad det kan ändra sig i vädret, idag är det regn, blåst och kallt… burrr. Men ute måste man vara i alla fall, efter att ha varit inne hela veckan så måste man kommma ut
I tidningen Bakat & Gott, 3e utgåvan i år finns det här receptet på citrongrottor med vallmofrö och jag tycker att allt med citron i är värt att testa för det är en av mina favoritsmaker
(I år anordnas ostprovning i 130 butiker runt om i Sverige och samtidigt presenteras den limiterade ostprovarlådan som tagits fram speciellt till Ostens dag
Och det är inte bara förra året och i år som bjussar på en limiterad upplaga pepparkakor. For all my english speaking followers, click "translate" on the left side of my blog and you'll get somewhat of an idea what I'm talking about
I den här granolan har jag använt mig av Annas Pepparkakor "Vinteräpple" men det går givetvis bra att använda både den limiterade smaken eller vanliga "naturella" pepparkakor också
Childs kokbok som gavs ut 1961 i USA med titeln ”Mastering the Art of French Cooking” och 1980 på svenska kommer nu i en ny utgåva och om jag förstått den information jag läst rätt har inget ändrats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.