Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Barnen var först lite skeptiska men dom åt med god aptit. Färdig att servera till en sallad om man vill äta gi eller lchf eller servera med ris, pasta eller bulgur
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan medtomatsåsen samt hackad persilja
Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléerna och krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Blanda resten av kryddblandningen medtomatsåsen. Gjorde ugnsstekt kyckling i tomatsås och chorizo. Blanda krossade tomater, tomatpuré, vatten, grädde, soya och kycklingfond i en stor skål
Bryn kycklingen så att den får lite färg. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Koriander att toppa med. Kyckling i krämig, sötsyrlig, ingefärigvitlökshärlig sås. Det är så djävla gott så man vill ju bara sitta och äta den med sked
Eller servera med ris, pasta eller bulgur. Skär kycklingfileerna på längden, blir ca 4-5 långa bitar per file. När kyckling stekt på andra sidan i 3 min, så salta och peppra, tillsätt sedan passerade tomater, grädde och tomatpuren. 800 gram kycklingfiléer
Bryn kycklingen runt om i en gryta med smör. Skala och hacka lök och vitlök och lägg i grytan tillsammans med ingefära, kardemumma, koriander, paprikapulver, lagerblad, kanelstång och krossade tomater
Servera med en god råkostsallad. KycklingfiléTomaterTomat & chilli purevitlökfärsk fullkornspasta0,5 dl vattenMarinad. 2 dl Rapsolja1 msk Kycklingkrydda1 msk Kinesisk Soja1 tsk torkad dragonLägg kycklingen i en ugnsfastform, häll över marinaden och ställ formen i ugnen 30 min , 200 grader, eller tills kycklingen är klar. 1 msk Kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.