Red medmaizena. Stek kycklingbitarnai en gryta. I kväll var jag sugen på kinamat eller wok och så hittade jag det här goda receptet hos Remsans Bistro Tack för det
Krydda kycklingen runt om med salt och peppar. Värm resten av olivoljani samma stekpanna och fräs löken sakta tillsammansmed sardellerna och peperoncinon, utan att de får färg
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Krydda med salt och vitpeppar. Lägg över "locket" och fäst med tandpetare. Gör under tidenkycklingen. Det här var bland det godaste jag gjort och ätit på länge
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan medtomatsåsen samt hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.