1 rivet
skal av 1-2 limeBlanda grädde, socker och smör i en kastrull. Låt det koka under omrörning i ca 5 min. Bryt chokladen i mindre bitar och låt dem smälta i gräddblandningen. Smaksätt med limeskal. Häll smeten i en oljad form ca 20x20 cm. Ställ den kallt, gärna över natten, så att chokladen stelnar. Skär upp i bitar. Förvara i kylen med smörpapper mellan lagren.
Blanda grädde, socker och smör i en kastrull. Låt det koka rikligt under omrörning i ca 7 minuter. Bryt chokladen i mindre bitar och låt den smälta i gräddblandningen, tillsammans med rivet limeskal
Blanda grädde, socker och smör i en kastrull. Låt det koka under omrörning i ca 5 minuter. Bryt chokladen i mindre bitar och låt dem smälta i gräddblandningen
Blanda grädde, socker och smör i en kastrull. Låt det koka under omrörning i ca 5 minuter. Bryt chokladen i mindre bitar och låt dem smälta i gräddblandningen
Limegodis Ca 40 st 2 dl vispgrädde 3 dl socker 100 gram Smör 200 gram vit blockchoklad rivet skal av 1-2 limefrukter  Blanda grädde, socker och smör i MicroPLuskannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.