Här behöver du ingen karamellfärg, utan ställer av och låter svalna när bilarna smält. Inte egentligen själva tillagningen, utan tiden den ska stå i frysen
I förra inlägget var en av tårtorna fyllda med Ahlgrens bilar fluff. Skär bilarna i småbitar. Häll i bilarna och grädden i en kastrull och värm (Grädden får ej koka)
Det är inte dumt med gästvänliga grannar när man snickrar på en frigga. T bjöd på kunglig fika med hembakade havreflarn i lördags som var sådär perfekt sega i mitten och frasiga i kanterna
Har inte ens med mig min kamera, men här kommer ett recept på fantastiska brownies som jag fotat med mobilen och som jag bara måste dela med er eftersom de är så goda
Vid ett snabbt stopp på Ica i Rimbo fick vi med oss en bit lax. Efter att ha jobbat hårt med att köra skräp från mammas och pappas sålda villa for vi ut till landet med ett lass saker
Alltså, jag har ju vissa issues med att gå på restaurang. I detta fall resulterade det i en vad vi obildade kallar "asiatisk" dressing, vilken kraftigt piggade upp några deppiga morötter och lite gurka
KRÄFTKOKa la Farmor UllaSe recept i bilden. En "vanlig" helg pålandet. Med fotogenlampa, mjärdar och roddbåt tog vi oss ut på sjön någonstans kring, si så där, midnatt
Jag har inga bilderpå det heller, men det kanske är lika bra. Så därför kommer här ett inlägg med ett par bilder som jag inte har tagit själv, men det är ett fullkomligt och totalt icke sponsrat inlägg
Själv började jag med att besiktiga bilen som turligt nog gick igenom utan anmärkningar. Nåja, resten av eftermiddagen och kvällen har förflutit utan vidare minnesförluster
Passa på när affärerna säljer billigt skinkspill, då blir det inte många kronor per portion. Skinksås4 portioner 150-200 g rökt skinka2,5 msk vetemjöl5 dl mjölk1-2 msk margarin0,5 tsk salt1 krm vitpeppar Till serveringPotatis el pastaKokt ägg Gör så härVispa ut mjölet med lite av mjölken i en kastrullHäll i resten av mjölkenLägg i fettet och koka upp under omrörningKoka på svag värme 3-5 minSmaka av med salt och pepparSkär skinkan i små tärningarBlanda ner skinkan i såsenVit sås och ägg passar även till fisk
Pga att jag mest skrev om djuren när jag startade bloggen så döpte jag den till "Djuren pålandet. Just nu trivs jag väldigt bra med livet, va till en början helt säker på att jag skulle ha ny häst men de ändrade sig, så som de känns nu så vet jag faktiskt inte om jag nånsin kommer skaffa häst igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.