Och räds inte färgen,ibland ser den ut som lervälling, men bara lugn, smaken är ljuvlig. I min nya världsordning där jag försöker hålla mig ifrån mjölkprodukter, animaliska produkter i övrigt samt försöker hålla nere på glutenet, har det tagit mig ett tag att hitta frukostvanor som funkar
Det viktiga är att surdegen har rätt konsistens, den ska vara som lervälling. Hur gör man en surdeg. Jag har försökt några gånger och det svåraste är att få igång den och sedan inte glömma bort att ”mata” surdegen när den väl är färdig och står i kylen
Har väl kommit över besvikelsen att det inte blev någon tjejmil för min del, och grattis alla 32 000 som faktiskt tog sig runt i lervällingen (som det regnade i lördags
Medan jag höll på att gräva, så sipprade det fram vatten från stenkistan, trots fint väder och att allt annat torkade till fnöske, så var det rena lervällingen här
I år hade jag lyckats locka med mig Charlotte också till lervällingen i Tjurruset. Vi har visserligen redan passerat nyåret så jag är lite sen med min årskrönika men det får gå ändå
Värsta lervällingen tydligen. Hej,. Som ni vet så sprang jag midnattsloppet i lördags. Regnet hängde i luften nästan hela dagen och 1h innan start vräkte det ner
Häll alla ingredienser i en blender. Mixa till krämig konsistens. Måla/ringla insidan av glaset med chokladsås, så att det sakta rinner ner och häll på glassmixen så att såsen stelnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.