Lemoncurden kan ge lite klumpar av sig och om man vill undvika dessa och ha en helt slät glass kan man mosa lite lätt med en trägaffel eller liknande och röra runt ytterligare en stund
Detta är då min egen kladdkaksglass. Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Glassen gör du enkelt utan maskin och du kan blanda ner din egen favoritkladdkaka
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut
Låt glassen stå en liten stund i rumstemperatur innan servering så den mjuknar upp lite. Lägg frysta banan och frysta bär/frukt i en mixer eller matberedare, kör några varv tills du får en krämig glass, det tar ca 3-4 min
Paleo - hemmagjord glass utan socker och mejerier. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
Resultatet blev en krämig och fyllig proteinboll med en frisk smak av citron och hallonet i mitten fungerar kanonbra för att bryta av lemoncurdens lena citronsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.