Jag fick i uppgift att baka kuvertbröden, yes. Jag älskar ju att baka. Milian å jag bakade världensgodaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
frånVästerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergodamatjessilltårtansom jag gjorde till påsk
Blanda i paprikan och syltlöken, koka upp och smaka av med salt. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressadpotatis eller ris och haricotsverts
Även dagens recept är hämtat från en kollega i matvärlden, en tjej som befinner sig på andra sidan jordklotet, närmare bestämtSingapore, en av våra absolutafavoritstäderfaktiskt
Det är sensommar och dags för björnbären att mogna. Varje sommar lånar vi svärföräldrarnas båt på Hönö och styr mot ölandskapet i skärgårdensom har fullt av björnbär
Dillkött frånGammaldagshusmanskost. Foto Mikael Eriksson. För några dagar sen var det torskrygg med brynt pepparrotssmör, idag blir det dillkött frånGammaldagshusmanskost på nytt sätt, som jag skrevtillsammans med Annika Dahlqvist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.