Slå in barsen i plastfolie så kan du förvara dem i kylen i upp till en vecka. Dennis hittade ett bra, gott och nyttigt recept på hemmagjorda protein bars
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Observera att temperaturerna nedan gäller mörk choklad. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Vi brukar faktisk nästan alltid mala vår egen köttfärs, dels så vet vi vad som finns i färsen och dels så får vi den precis så som vi vill ha den, fint eller grovt mald
rekommenderar varmt Pangasiusfile som är helt underbar. 400 g fiskfile (kanske inte torsk just nu). Tina fisken (om fryst) så den kan skäras i bitar, lägg dessa i en smord form och "förkoka" 10 minuter i 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.