Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram). Jag har saknat att kunna bjuda på något litet till kaffet, när man får gäster
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Forma till bollar eller spritsa toppar på en plåt med papper på. Låt stå och dra i några minuter. Ugnen på200 grader. Ställ i ugnen ca 10 minuter. 200 g kokosflingor. 2 st äggulor
Bred ut potatisskivorna i stekpannan och stek på svag värme några minuter. Har du gammal potatis kvar så passa på att använda den i den här läckra korvrätten
Strömmingen steks guldgul i en blandning av smör och olja och läggs därefter på en bädd av spenat. Bryn smör och olja i en stekpanna och stek sedan fisken gyllenbrun på båda sidor på svag värme
Kanske har du stött på denna rätt under namnet "Imam bayildi", vilket lär betyda "Imamen svimmade". Dela auberginerna på längden och stek dem med snittytan nedåt i hälften av oljan tills de känns mjuka
Dessa är super goda och passar så fint på dessertbordet. Blanda Philadelphiaosten tillsammans med lite florsocker, mängden på florsocker beror på hur sött du vill ha
½ påse flagad mandel. Lägg varje fisk på en rejäl bit väl smord aluminiumfolie. I buken på fiskarna stoppar du en klick smör, klippt dill eller persilja samt salt och peppar efter smak
Om du vill kan du förvälla broccolin några minuter i saltat vatten innan du lägger den på fatet. Koka den gärna på en bädd av grönsaker, då sparar du både tid och arbete och dessutom ser det trevligt ut när du serverar fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.