De är perfekta att använda, lagom stora till att steka direkt. Till det åt vi en sallad med vattenmelon, galiamelon och gurka, riktigt fruktig och kylande
Jag hade en stor långpanna som hör till ugnen och då blev pannkakan lite för tunn så nästa gång använder jag min ikea-form som är något mindre än långpannan
Igår gjorde jag en mycket uppskattad ugnsomelett till familjen. Skillnaden är att jag gjorde den i dubbelsats till huvudrätt, samt med ett skaldjurstäcke istället för svampstuvning
Det blir till att ta en runda i naturen, när det blivit lite varmare. Stekte torskryggen i ugnen, till den hade jag den smörstekta sparrisen, och så gjorde jag skarpsås
Bryn den skurna vitkålen, och löken till det får en fin färg och börja mjukna något. Häll sedan försiktigt av vätskan ner i en gryta, tillsätt cream fraiche och lite soja, och låt såsen koka ihop lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.