Plocka bort eventuella ben ur laxfilén. Skär laxen i skivor och sedan i små kuber. Finhacka rödlök, gräslök och dill samt blanda med lax, senap, vitpeppar och salt i en skål
Finhacka laxsorterna, blanda och mal i ordentligt med peppar. Forma fyra ”puckar” med hjälp av ett runt kakmått eller gör en snygg hög på fyra assietter
Nam nam nam säger jag. Testa testa. Laxtartar (ca 4 port)300 g gravad (vild) lax1 msk dijon-senap2 tsk riven pepparrot (eller från tub)2 msk hackad gräslök/vårlöksaltsvartpepparTärna laxen så smått det går
Okej såhär ligger det till. Jag har bestämt att min nya blogg kommer bli något helt annat än denna. Jag kommer inrikta mig på den delen av matlagning jag gillar mest, Viltmatlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.