Blanda färskostenmed wasabin och dillen, bred ut fyllningen på laxen varsamt. Tanken med rätten är att den lena soppan kompletteras med en rökig lax med het pepparton från wasabin med en svalkande gurkbit i
Blanda ihop färskosten och majonnäs i en skål och smeta sedan på allt jämnt över laxen. 100g färskost (jag föredrar pepparrot eller gräslök). 100g färskost (jag föredrar pepparrot eller gräslök)
Att passa på att göra färskostmedan ramslöken står i backen är ett måste för mig. Det man gör är att värma upp filmjölken och gräddfilen i en kastrull tillsammans med en nypa salt/valfri krydda och därefter sila den genom en silduk, en halvgles bomullsväv i ett durkslag fungerar utmärkt
Lägg laxskivorna omlott på en bit plastfilm. Blanda samman philadelphiaosten och pepparroten. Lägg blandningen i mitten på laxen rulla sedan laxen över smeten så att du får en lång rulle
Blanda citronskal, färskost och hackad gräslök. Laxrullar. Smaka av med citron, salt och svartpeppar. Skär rullen i centimeter tjocka skivor med en vass kniv
Ingredienser Portioner. 20 1 l filmjölk 3 dl gräddfil Smaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.