Är hemma en kort sväng innan jag ska i väg och äta pasta med jobbet och direktdärifrån ska jag på möte med Astma- och allergiföreningen för att forsätta planera föreningensfamiljeläger/slalom-resa
2 dl crème fraiche ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron. 2 dl crème fraiche ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag
Smaka av med salt peppar och citronpeppar. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Räkorna fickligga och tinai rumstemperatur, rejält kryddade med havssalt. Grön Citronsås. Nedan några bilder på minörtodlingmedRosmarin, Timjan, Citrontimjan, Citronmeliss, Stevia, Persilja och Dragon
Till laxen brukar jag ofta göra denna otroligt enkla, men ack så goda, citronsås. Tillsätt fonden. Koka upp, sänk värmen och låt puttra och reducera ned och bli tjockare
Värm upp grädde och saften från en citron. Det får inte börja koka, rör om hela tiden. Tillsättliteidealmjöl och låt det precis koka upp så det blir tjockade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.