Lammstek med bechamelsås och gratinerad blomkål och broccoli
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • /130 MINUTER
  • 1 lammstek med ben
  • på cirka
  • 2 kilo
  • 2 dl plockad färsk rosmarin
  • 7 vitlöksklyftor olivolja
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • /30 MINUTER
  • 1 kilo potatis
  • 2 dl färsk spenat
  • 2 dl rucola
  • 1 dl hackade
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • /30 MINUTER
  • 1 medelstort blomkålshuvud
  • 5 dl béchamelsås
  • /10 MINUTER
  • 50 g smör
  • 0,5 dl mjöl
  • 5 dl mjölk
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.