Hoppas ni haft en riktigt god och glad påsk. Själv är jag mer än nöjd med min påsk som tillbringades mestadels ute i trädgården med arbete, påsk- och grillmåltider och umgänge med familjen
Din matkasse Recept, inköpslistor, middagsmys av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Det är lätt att vi slår knut på oss själva när vi försöker få ihop alla trådar i vardagen
Alla dessa tillbehör till kött, fisk och grytor som ska bytas ut. suck. ibland alltså, för innan mitt nya liv var det inte konstigt att äta pasta flera dagar i rad så att äta gräddkokt kål tre veckor borde ju inte var så tråkigt egentligen
Hacka rödlöken grovt. Fräs den i olja i en stor gryta på medelvärme. Skär zucchini, paprika och aubergine i 2x2 cm stora tärningar och låt det fräsa med löken tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.