Det vitavinet är däremot enny flaska som vifick hem att provsmaka, vi drack det tillkycklinggratängen och det gick hur bra som helst, även om det enligtinstruktionerna ska passa bäst tillfisk och skaldjur
Klickaför att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klickaför att dela tillPinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Klickaför att dela på Google+ (Öppnas i ett nyttfönster)Click to email (Öppnas i ett nyttfönster)Klickaför att dela på Tumblr (Öppnas i ett nyttfönster)Klickaförutskrift (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Tänkte berätta om dageni både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (menni har fortfarande hela morgondagen på er)
Röd linssoppa är en sådan där varm och härlig rätt som jag gärna gör - dels för att det är snabbt och dels för att det blir så gott och så är det en soppa man håller sighärligt mätt på
Jag hade inte planerat middagenriktigt bra, inventerade kylskåpet och hittadeenbit blomkål och enbit purjolök, så medan jag stekte biffar (fakirbiffarmen med kryddpeppar, svartpeppar, lök och sojasås) kokade jag blomkålsbuketter och purjobitar några minuteri saltat vatten
Häromdagenfick jag frågan ienintervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, menmitt hjärta klappar nog ändå lite extra förItaliensk mat kom jag fram tillVilket av världens kök tycker ni bäst om
Är ni mer teknikintresserade kanske det vore idé att ta entitt på Sonysnya peruk. En av våra ”närboende” gav oss en flaska förra veckan samt även receptet, det var en svart vinbärsjuice som skall intagas ur ett litet glas varje morgon
Det var enriktigt kul dagi köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppisförenfemtiolappför att göra korv i långa banor
Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.