Laddar för mitt lunchpass nämligen pulsspinning, så kul med fullsatta pass. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gick därifrån
Koka upp mjölken under omrörning, annars bränns den lätt vid. Detta kan vara en gammal goding eller ett nytt experiment, men ett gott bröd som jag tror kommer gå hem hos er alla
Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och arbeta ihop degen
Det blev den här pajen, som få bli veckans vegetariska inslag. För ett par veckor sedan döptes mitt lilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
Sallader är något som jag alltid uppskattar, det är fräscht, lättsamt och gott. Är ni lite nyfikna på LCHF men inte riktigt vet var ni ska börja, eller om det passar er, ja, då kan denna veckans matsedel vara en liten hjälp på vägen för att testa något nytt eller kanske komma igång
Koka upp allt utom chokladen. Häll upp i smord form. Låt svalna och skär upp i bitar. Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.