instagram 100kitchenstories. Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
Det är det som är så kul med matlagning inget recept är ristat i sten, det är bara att låta kreativiteten flöda i köket och låta smaklökarna avgöra om du har lyckats
För mycket fusk och för lite träning. I dag börjar jag om. Tre attackdagar till, bara protein. Inga grönsaker, inte ens linfrön på yoghurten (fett) och absolut ingen nutella
Drycker/Beverages. Börja dagen med smoothie. Januari 25, 2016 15. 17. Som vanligt när jag och mannen lyckas få ledigt samma dag, så fixar vi lite extra mysig frukost
Låt det stå i minst en timme och svälla. Falafelpaj- 1 paket falafelmix (finns glutenfri)- Hummus (hemmagjord eller köpt, själv använder jag alltid hemmagjord)- Yofu, blandad med vitlök, riven gurka, citron, salt- Tomat, gurka oliverBörja med att blanda falafelmixen och låt stå, du kan behöva två paket, beror på vilken mix man använder
Vänd dem med snittytan nedåt och lägg på ett bakplåtspapper. När bröden jäst klart, för över bakplåtspappret till den heta plåten och ställ in den i ugnen igen
Dagar som denna vill man helst inte lämna sängvärmen alls och det märktes här i morse minsann. Vi låg kvar och drog oss i evigheter, slötittade på tvn och bara njöt av att höra regnet och vinden utanför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.