Så är nu fallet med denna fantastiska, långlagade ragu på oxlägg, som vi njöt av tidigt i somras. Min man hade köpt oxlägg, och vi var helt eniga om att det var en ragu den skulle användas till
Häromdagen gjorde jag ett besök på Kåseberga Gårdslam för att köpa färskt lamm direkt från gården. Jag har bestämt mig för att ta reda på mer om mina råvaror och träffa dem och deras producenter för att lära mig så mycket jag kan
Det blev långlagad lammstek igen och den här veckan gjorde jag den i form istället för gryta. I måndags ville laga något som skötte sig själv eftersom jag hade en del ärenden att uträtta under dagen och kände på mig att det skulle blir tight om tid för matlagning
Det här är en av de godaste lammrätter jag någonsin ätit. på heder och samvete intygar jag detta. I fredags fick jag tag på en fantastisk bit lammrygg hos Sandströms, och i söndags var det äntligen dags att tillaga den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.