Långkok – perfekt söndagsmiddag!
www.ekofilosophie.com
www.ekofilosophie.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 1,3 kilo högrev
  • 10 av varje)
  • 2 st lagerblad
  • lite salt
  • Såsen
  • 2 stora gula lökar
  • 1 stor rödlök
  • 1/4 blomkålshuvud blast från lökarna (köp färsk lök i knippe med blasten kvar. Går även att byta mot en purjolök)
  • salt och svartpeppar
  • 1 tesked gurkmeja
  • 1 matsked mald spiskummin
  • 1 kryddmått cayennepeppar
  • 1 tesked hela gula senapsfrön
  • 1 tesked fänkålsfrön
  • 1 tesked spiskumminfrön
  • 100 gram smör
  • färsk koriander (till garnering vid servering)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.