Ibland har man inte riktigt tid att baka bröd som kräver timmar av jäsning, utan man vill lätt kunna röra ihop ett bröd som sedan sköter sig själv i ugnen
Inte alltid som allt detta infrias men för att man ska kunna lägga tid på det man tycker är viktigt kan man förbereda maten och göra maträtter som ser proffsiga ut men är lätta
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Lättare än så här kan matlagning inte bli. Vad skulle vi göra utan finska klassikerrecept. Botten. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked
Kanske lite krångligare men man har lätt koll i dagboken där man för in sina matintag varje dag. Det finns även en mapp så man lätt kan fixa det när man är på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.