Tårtbotten/Cake base. Oavsett vilken typ av tårta jag gör så använder jag alltid, alltid "tre lika"-receptet för att det är ett recept som framförallt ger höga, luftiga och goda bottnar som man kan variera i oändlighet i smak
pHvärdet kan variera mellan 0 - 7 och räknas då som surt och från 7 - 14 och är du basiskt. Ett bra basiskt snittvärde för oss ligger strax över 7 på skalan
Jag testade ett lchf pizzabottenrecept som finns i Bakat & Gott nr 3, 2013. Det var helt ok, men inte smakar det som vanligt pizzabotten, men är ett bra alternativ för den som äter glutenfritt eller vill skippa vitt mjöl
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.