Blanda mjöl, strösocker och kardemumma på bakbordet. Hacka ner kylskåpskall Milda.
Gör ett hål i mitten och häll i ägget. Arbeta samman till en fast deg.
Kläd pajformens botten och väggar med degen och låt den vila svalt ca 1 timme.
Sätt ugnen på 200°C.
Pressa citronerna och ta vara på saft och fruktkött.
Rör Milda och socker poröst. Rör försiktigt ner äggen, ett i taget samt citronsaft och kött. Om fyllningen skär sig gör det inget, den går ihop i ugnen.
Grädda pajbotten i 5-10 minuter. Låt den svalna något.
Häll fyllningen i degskalet och grädda ytterligare 20 minuter.
Kan serveras kyld eller till hälften avsvalnad. Pudra florsocker över tårtan.
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Riktigt läcker pastasås med kyckling, vitlök, soltorkad tomat, tomat och spenat. Inlägget Läcker pastasås med kyckling, spenat och tomat dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Fryst citrontårta. Fryst citrontårta. Avslutade middagen med en gammal klassiker, men som jag gjorde om lite grann för att få en något modernare touche
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Riktigt läcker tomatsås med soltorkad tomat och mozzarella. Inlägget Läcker tomatsås med soltorkad tomat och mozzarella dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.