HONUNGS-OCH-CHILIMARINERADFLÄSKFILÉ MED HALLON-OCH MELONSALLAD OCH HALLONDRESSING. Du kan också lindain köttet ordentligtiplastfolie och ugnsfolie och steka det färdigti ugnen innan du steker på det i stekpannan
Låt allt steka på svag värme några minutertills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade liteförhoppningar om att de kanske hade några flaskor vintill vårt vinprovarprojekt eftersom det intedirekt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
I ”gottelådan” som våra gäster bidrog med rymdes det även en champagne, Piper-Heidsieck Brut. Att den sedan ska koka i två till tre timmar beroende påköttkvalité och storlek är en helt annan sak och man får tid att ta både ett och två glas vin med gästerna
Julia är tillbakai stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé. Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.