Kycklingragusoppa | Recept från Köket.se
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kycklingbröstfiléer
  • 3 msk rapsolja
  • 3 mellanstora morötter, tärnade
  • 2 mellanstora palsternackor, tärnade
  • 1 liten kålrabbi, tärnad
  • 1 liten rotselleri, tärnad
  • 1 stor gul lök, skalad
  • 2 msk torkad dragon
  • 3 msk torkad persilja
  • 4 tärningar grönsaksbuljong
  • 1,5 l vatten
  • 300 g frysta ärter
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk dragonvinäger (eller efter smak)
  • saften av citron, efter egen smak
  • 2 kycklingbröstfiléer 3 msk rapsolja 3 mellanstora morötter, tärnade 2 mellanstora palsternackor, tärnade 1 liten kålrabbi, tärnad 1 liten rotselleri, tärnad 1 stor gul lök, skalad 2 msk torkad dragon 3 msk torkad persilja 4 tärningar grönsaksbuljong 1,5 l vatten 300 g frysta ärter 3 dl matlagningsgrädde 1 msk dragonvinäger (eller efter smak) saften av citron, efter egen smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.