Kycklingköttbullar med rödkålsallad i tunnbröd
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kycklingfärs
  • 1 1⁄2 dl Arla Köket® matlagningsgrädde
  • 1⁄2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 100 g rödkål
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 2 msk färsk, riven pepparrot
  • 1 dl grovrivet äpple
  • 1 tsk honung
  • 2 krm salt
  • 2 msk hackad färsk dill
  • skivor tunnbröd
  • salladsblad
  • klyftor av äpplen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.