1 msk
olja, lägg ner currypasta, sambal och curry och bryn kryddorna medan du skär kycklingbrösten i tunna, tunna skivor. Lägg ner kycklingen tillsammans med kryddorna, låt kycklingen bli vit runt om. Ha i fisksås, grönsaker och kokosmjölk. Krydda med koriander och låt koka upp och fortsätta koka i ca 10 minuter Smaka eventuellt av med mer fisksås.
Smaken är såå krämig, chili ger hetta, smaskig curry och paprika som ger lite sötma. Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att variera i evigheter, men denna är något av favoriten
Het kycklinggrytamed chorizo. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
En jättegod gryta med massor av grönsaker, god kyckling och en sås som är helt fantastisk. Använd även stammen på broccolin, skala med en potatisskalare och skär i bitar
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Så god och så enkel att laga och med ganska mycket färsk ingefära som jag älskar. Strimla kycklingen och stek i margarinet och krydda med lite salt, peppar och/eller kycklingkrydda, allt efter egen smak
Smaka av med salt o peppar. En välsmakad söndagsmidda Till 4 pers4 kyckling fileer3 dl CF1 dl mjölk1 tsk curry2 tsk sambaloklek1 dl mango chutneySalt,peppar o paprikapulverOlivolja till stekningRis och broccoli till serveringSkiva fileerna mycke mycke tunt o fint, salta o peppra bitarna o stek dom i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.