Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Mango chutney-kyckling. Blanda ner soja, chutney, fond och vitlöksklyftor och tillsätt sedan vatten, grädde och philadelphiaost
Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mango chutney
Ikväll tog jag det som fanns i kylskåpet och lagade till en jätttegod kycklinggryta. 3 dl vispgrädde1 msk äpple- och hjortron chutney1 msk kinesisk soya1 msk balsamico, smak björnbärlite svartpepparGör så här
Det blev kycklinggryta och pasta eftersom jag vill laga något som han tycker är gott så att han inte tränar 1,5 timme på tom mage. Kycklinggryta med mango chutney 3 kycklingfiléer 1 pkt bacon 1 paprika 1 liten burk champinjoner 0,5 dl mango chutney 1 tsk sambal oelek 1 msk kycklingfond 0,5 ask philadelphiaost 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten Skär kyckling, bacon och paprika i bitar. 0,5 dl mango chutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.