Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
* Det är även gott med lite chilisås i alternativt mangochutney men det innehåller en del socker. Jag har ju ganska många kyckling/curryrecept på bloggen, det här är ett grundrecept på hur jag brukar göra
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Mangochutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mangochutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mangochutney
Köttfärssås medmangochutney. Låt steka med en liten stund tills kycklingen fått fin färg. Tillsätt mangochutney i grytor eller såser och det blir alltid succé
Nu ska jag dela med mig av ett recept som jag åt hemma hos en vän häromdagen. Det är en smakrik kycklinggrytamedmangochutney och curry som tillagas i ugn
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.