Blanda i oljan. Stek kycklingbenentills de är brynta. 1 vitlöksklyfta, krossad. 12 tsk farinsocker. 11 tsk chilipulver. 11 msk olivolja. 14 kycklingbenVärmAirFryertill 200 °C. 1Blanda vitlöken med senap, farinsocker, chilipulver, en nypa salt och nymalen peppar efter smak. 1Gnidinkycklingbenen med marinaden och låt marinerai 20 minuter. 1Lägg kycklingbeneni korgen och skjut in den iAirFryer. Ställ intimern på 10 minuter. 1Sänk sedan temperaturen till 150 °C och stek kycklingbeneniytterligare 10 minutertills de är färdiga. 1Servera kycklingbenen med majssallad och baguette
Tillsättlaxen och smaka av med salt och peppar. Jag brukar göra den liteolika varje gång beroende på vad jag har i kylskåpet, idag använde jag till exempel grädde och fryst spenat men här kommer ett enkelt och jättegott recept som jag provade fram tidigarei höstas
Värm försiktigt under omrörning – det får inte koka. Skär de tunna laxskivornai långa strimlor. Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringari själva tillvägagångssättet och därför skrivitreceptet med mina egna ord
4 st laxfilébitar. 3 st vitlöksklyftor. 3 dl vispgrädde. 1 tsk vetemjöl lite vatten (för att reda av såsen). 1 msk dijonsenap. 0,5 st fiskbuljongtärning. 1 msk dillfinhackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.