Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Smält med lite av vattnet, i en kastrull på svag värme. Lägg två gelantinblad i kallt vatten. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därförinte vet receptet på, men gott var det ☺
Varför inte bara söka på bloggen istället för på hela internet. Polisstationen stänger så tidigt att jag var tvungen att gå iväg från jobbet för att hinna och jag var lite orolig hur lång tid det skulle ta
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så attdet räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Och så ett glas citronvatten med frusna hallon till det. funkar att steka i, göra såser på osvosv. I mitt tycke och smak - så som det blir när jag står i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.