Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små. Tillsätt sweet chilisås, tomatpuré, limesaft, soja, curry, ingefära, sambal oelek, honung och socker
Servera den sötsura kycklingentillsammansmed ris och sallad. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizenaoch vinäger i en liten kastrull
Servera grytan med ris eller medhemmagjorda klyftpotatis. Blanda i paprika, matgrädde, buljongtärningen, vatten och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Kyckling, chorizo, timjan, paprika, vitlök, grädde mmm. Egentligen är det inte så konstigt för kyckling är ju väldigt milt i smakenoch passar på så sätt till många andra smaker
Strimla paprikanoch purjon, rör ner i kycklingen. Maken till god och fet kyckling får man leta efter, långt ifrån de små, magraoch torra stackare som snabbuppföds i fabrikerna därhemma
Ibland så måste man även skära lite i botten på varje paprika för att den skall kunna stå upp. Dela varje paprika strax under skaftet, behåll toppen och skrapa ur kärnorna
Jag serverade det hela medmatvete. Det här receptet görs med Savora men ni kan ta vanlig sötad senap. Här i Frankrike äter man sin senap osötad och stark vanligtvis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.