kronanskaka, och hotta upp den med lite nya tillbehör. Som synes på bilden så täckte jag kakan med karamelliserad mjölk och pimpade det hela med lite hallon
Här har jag gjort en Kronanskaka med melonkärnor i stället för mandel. När jag såg att Anna på Kyrkkaffebloggen också hade upptäckt kärnorna kommenterade jag hennes inlägg, och hon i sin tur bollade tillbaka ett förslag på att byta ut mandel mot melonkärnor i nämnda kaka
Mitt recept är en ganska lyxig variant av Kronanskaka (socker är tack och lov ingen bristvara i mitt skafferi) med rejäla mängder mandel och tre hela ägg
När jag hittade denna kaka så blev jag så lycklig. Fiffig kaka eller hur. Pga att den är ju bara någa potatisar som behövs till att göra dena gudomliga kaka
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 4 msk kakao. 4 msk kakao
Ta ut de från ugnen och lägg en noblesskaka över varje. Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.