Kransekager består egentligen bara av tre saker. Så är det i alla fall i min mammas fall, och lagom till hennes 60-års kalas kom jag på att hon gillar danska Kransekager, så jag svängde ihop en sats för att överraska henne. Danska Kransekagerca 30-40 st
Kransekage är en dansk specialitet som går snabbt och lätt att baka och som är både lyxig och god att servera som en sötsak till kaffet – eller som i Danmark
Egentligen är det kransekager, men danskarna verkar hålla hårt på att kransekager ska ha den speciella avlånga och lite trekantiga formen, så jag tror att mina runda kakor diskvalifiseras från namnet
Egentligen är det kransekager, men danskarna verkar hålla hårt på att kransekager ska ha den speciella avlånga och lite trekantiga formen, så jag tror att mina runda kakor diskvalifiseras från namnet
Till efterrätt bjöds tårta och kransekage. I helgen var vi i Oslo för att fira min systers 60-årssdag. Vi bodde på ett Scandichotell mitt i centrala Oslo
Kransekager är danska kakor. En av mina favoriter. ca 18 stUgn 175, varmluft 175 grader250 g mandelmassarivet skal av 1/4 - ½ citron1 äggvitaGarnering2 dl florsocker½ äggvita2 droppar ättiksspritRiv och rör mandelmassan smidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.