Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Krämigrisottomed kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Det blir en krämigrisotto som är perfekt till lunch, middag eller även som förrätt om man serverar mindre portioner
thailändsk grön curry med massor av grönsaker (med svensk anpassning). I förra veckan veckomeny utan gluten, mjölk och socker med vego och vegantips så blev thaisoppan populär
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Servera risottonmed en grönsallad. Väldigt god vardagsfavorit av risotto. Servera med en sallad. Fettsnål men energirik och nyttigare än en vanlig risotto
Smält smör och olja i en rymlig gryta och fräs grönsakerna någon minut under omrörning. En höstig och krämig Risottto fick sätta guldkant på en lite kylig septemberkväll
Och här kommer dagens middagstips med fokus på alla bra matrester som ni säkert har i kylen idag. Kanske finns det lite gammalt ris (bra grej att ha frysen), lite grönsaker (färska eller frysta) och ägg som kan ha gått ut för ungefär en månad sedan
En riktigt krämig och god gratäng som är lite knaprig på toppen med all den rivna parmesanosten. Under tiden kycklingen står i ugnen börja medgrönsakerna
Krämigt Curryris medGrönsaker. Kokosmjölken ger en krämig sås som framhäver currysmaken extra bra. Du kan ta vilka grönsaker du vill, blanda det med ris och krydda med härlig curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.