Skulle jag säga att den är kalorisnål skulle jag fara med osanning. Gårdagens dessert, rabarberpajen, blev riktigt smaskig så självklart lägger jag upp receptet här
Blanda rabarbern med socker, kanel och mjöl fördela över degen. Blanda de torra ingredienserna till degen, tillsätt det smälta smöret och rör ihop till en smulig deg
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
Blanda rabarbern med potatismjöket i en bunke och ställ åt sidan. Men vill man ha lite variation till den vanliga traditionella smulpajen så prova för allt i världen denna krämiga paj
Oj oj oj Ja denna vart himmelsk krämig och underbart god. Tog mig en liten bakstund med sonen Tom, han vill ju såklart lära sig så med instruktioner från mig så är han superduktig
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.